keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Terkkuja pupuilta #2

Nyt kun ei ole tullut vähään aikaan postausta, niin aattelin kirjoittaa pupujen kuulumisia. Kirjoitin tän postauksen jo eilen, mutta julkaisin sen vasta tänään :)
 
Kanit on voinu todella hyvin ja tässä olen yrittänyt totuttaa Astaa koiraamme, Terriin. Haen Terrin siis tarhasta aina iltaisin ja siinä samalla käyn kanien ulkohäkkien luona, jotta Asta saisi haisteltua koiraamme. Tulosta ei ole tullut *huoh*.  Asta vaan juoksee ja paukuttaa jaloillaan varoitusäniä ympäri häkkiä. Muuten Astalla on mennyt ihan hyvin. Ruoka maistuu ja varsinkin ruoho. Tiistainakin (23.6.) vein Astalle ja Pumpulille todella ison määrän voikukan lehtiä. Molemmat sai omaan ulkohäkkiinä ison kasan.
 

Pumpuli on voinut myös todella hyvin. Pumpuli on todella kiinnostunut koirista ja muista eläimistä, joten sitä ei tarvitse totuttaa *haha*. Pumpulista on tullut hieman itsepäinen, sillä se lähtee aina karkuun jos yrittää saada kiinni ja syliin. Muuten Pumpuli rakastaa rapsutuksia ja herkkuja, kuten porkkanaa.
 

Tiistaina (23.6.) vaihdoin kanien häkkien paikkaa, että he saisivat syödä lisää ruohoa, sillä ruoho oli vähissä heidän entisellä kohdalla.
 
Tähän loppuun ajattelin laittaa muutaman vanhan hypytyskuvan sekä joitain muita kuvia. 
Kaikki kuvat olen itse ottanut ellei toisin mainita.
 
 
Pumpulin ensimmäisä esteitä :3



 


Nuo estekuvat oli aika huonolaatuisia, mutta sille en nyt voinu mitään, mutta tästä eteenpäin lupaan
ottaa parempilaatuisia kuvia.
 
Ja ehdotelkaas minulle instagram nimiä. Istagram tulee siis kanien "käyttöön" eli ei itselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)