keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Aurinkoa ja porkkanoita #3

Tänään, keskiviikkona oli todella aurinkoinen ja lämmin sää! Nyt se kesä on oikeasti tullut. Eilen satoi kaatamalla vettä ja ukkosti kunnolla. 

Olin itse tänään koko päivän ulkona leikkimässä ja syöttämässä kaneja. Otin kasvimaaltamme porkkanoita, jotka eivät olleet edes muuttuneet oransseiksi vaan oli edelleen valkoisia ja annoin niitä kaneille, tai oikeastaan minä vain harvensin niitä ja syötin ne "turhat" kaneille. Itsekin maistoin niitä ja pakko sanoa, että ne maistuivat aivan porkkanalle, vaikka ne ei ollut edes kypsiä. 




Otin myös salaattia kasvimaalta ja annoin sitä myös kaneille. Asta on aina pitänyt salaatista, mutta Pumpuli ei ole edes koskaan syönyt sitä kunnolla. Mutta tänään se "maistoi" sitä ja ainakin se näytti pitävän siitä. Ruokin sitten niitä jonkin aikaa kasviksilla sekä valkoapilan lehdillä ja voikukan lehdillä. 




Illalla vielä syötin kaneja uudestaa ja klo 0.00 menin ulos kuvaamaan todella kaunista kuuta. Kuvaaminen ei oikein kyllä onnistunut, sillä en osaa kunnolla käyttää kameramme valotusaikaa. Mutta julkaisen tähän postaukseen muutaman otoksen kuusta. Ja kaikki kuvat kuusta on otettu puhelimella kameran näytöltä. 





 
Ja kaikki kuvat tässä postauksessa olen ottanut itse. Pahoittelen kuvien surkeaa laatua, sillä räpsin kuvia puhelimella. Koneemme on rikki, joten en pysty postaamaan koneella ja en sen takia saa hyvä laatuisia kuvia. Koneen korjaamis ajasta en ole varma eli postauksia voi tulla puhelin kuvien kera ainakin muutama. 

Ps. Tarvitsen edelleen instagram nimiehdotuksia!!! 

Pps. Ajattelin tehdä huomenna My Dayn ja pyrin olemaan kanien kanssa paljon ja saatte nähdä palan elämääni kanien kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)