perjantai 17. heinäkuuta 2015

Mites PUPULAUMA? #11

Vihdoin koneemme saatiin korjattua ja voin alkaa postaamaan koneella hyvien kuvien kera, jess. En kuitenkaan tiedä tulenko paljoon postaamaan nyt lähiaikoina, sillä odotan, että saisin ostettua oman tietokoneen, jolla pääsisin tekemään kaikkea, kuten bloggaamaan kunnolla.

No nyt asiaan. Aloitin eilen tutustuttamaan kaneja, Astaa ja Lillaa toisiinsa. Sehän meni todella hyvin, vaikka muutama takaa-ajo tuli. Tänään sitten jatkoin tutustuttamista. Tänään meni vielä paremmin kuin oletin. Neidit itse vuoretellen kävivät haistelemassa toisiaan ja välillä Lilla säikähti ja juoksi pakoon. Astaa ei kuitenkaan vieläkään kiinnostanut paljoa. Lillaa taas kiinnosti, mutta neiti ei uskaltanut mennä hirveän usein Astan luokse haistelemaan.

Yhdessä vaiheessa Asta meni Lillan häkkiin ja Lilla menin perässä. Jostain syystä Asta kuvitteli häkin olevan hänen ja alkoi Asta puollustamaan häkkiä eli ajoi Lillan sieltä ulos. Nostin myös Astan häkistä pois ja suljin luukun, ettei Asta menisi sinne enään. No vähän ajan päästä aukaisin taas luukun häkkiin ja tällä kertaa Lilla meni sinne ja Asta tuli perässä. Sama juttu kävi eli Asta ajoi Lillan ulos, mutta nyt ne olivat siellä hieman kauemmin kuin viimeksi.

Lopuksi laitoin sitten Lillan omaan häkkiinsä ja suljin luukun. Jätin Astan vielä omaan huoneeseeni ja noin puolen tunnin jälkeen menin katsomaan niitä, niin Asta ja Lilla nukkui toisiaan vasten,mutta häkin kalteri oli kuitenkin välissä.

Lopuksi harjasin vielä Astalta osan takuista ja leikkasin Astalta karvat pois. Ei se sentään ihan kalju ole, mutta karvaa on noin 1-2cm eli leikkasin aika paljon. Eilen Asta oli myös kylvyssä. Siellä pestiin vain tassut ja takapuoli pissistä pois.

Ja Pumpulinkin kanssa hypin muutaman esteen. Pumpulikin keskittyi edes vähäsen, muttei todellakaan paljoa.

Mulla ei ole nyt uusia kuvia, joten tähän postaukseen ei tule kuvia. Pahoittelut.

Mitä mieltä olit tästä? Teenkö enemmän kuvapostauksia vai tekstipostauksia?

1 kommentti:

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)