keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Vihdoin! #14

Vihdoinkin! Tänään (29.7) ostin itselleni uuden tietokoneen. Pääsin sitä jo heti testaamaan ja kaikki toimii mainiosti. Vielä kuitenkin on opittavaa koneesta. Koneen merkki on siis acer ja malli taas ES1-512-C60S. Kone oli tarjouksessa ja maksoi vain 269€ eli ei ollut hirveän kallis. Ostin siihen myös Samsungin langattoman hiiren. Ainakin tähän mennessä kone on ollut hyvä.

Ostimme myös tulostimen ja sainkin heti kokeiltua tulostamista ja tulostin sitten Pumpulille lemmikkikanin tiedot. Kirjoitin siihen itse tiedot, jotka tiesin.

Tänään kävimme myös kuvaamassa Astaa ja Lillaa ulkona sekä Pumpuliakin vähän.

Kaikki kuvat olen itse ottanut ellei toisin mainita.



Lilla vihaa valjaita. Aina kun laitan ne neidille, alkaa hän purra niitä ja heittelemään ympäriinsä. Kun valjaat on laitettu päälle, niin silloin Lilla antaa niiden olla auhassa. Ainakin välillä.





Lilla ja Asta saivat molemmat olla ulkona joko vapaana tai valjaissa. Pumpuli oli koko ajan häkissään, mutta oli kuitenkin ulkona koko ajan. Asta on alkanut jahtaamaan Lillaa aina ulkona ja Lilla juoksee aina hullun lailla karkuun. Vähän säälittää pikkuista kun jokin ihme karvakasa jahtaa häntä.




Lilla on kyllä paljon nopeampi kuin Asta, joten Lilla pääsee helposti pakoon. Ja onneksi Asta ei jahtaa Lillaa koko ajan. Luulen, että Astalla on kiima ja siksi se jahtaa Lillaa, sillä ei se ennen sitä jahdannut. Viimeksi kun Asta ja Lilla "tutustui" Asta vain nuoli Lillaa, muttanyt se vain jahtaa.

© Äiti
© Äiti
© Äiti
© Äiti
© Äiti
Tää postaus tais olla nyt sittten pulkassa. Mitäs te tykkäsitte postauksesta, kun vihdoin tuli hyvä laatuisia kuvia. Nyt kuvat ei ole kylläniin hyvä latuisia, sillä ulkona satoi koko päivän vettä ja vettä  ja vähän lisää vettä. Sitten oli vain vähän aurinkoista ja sitten taas lisää VETTÄ! No... Vielä pari viikkoa lomaa ja sitten taas kouluun. Mutta nyt, näkemisiin!


Mitä pidit postauksesta? Odotatko itse jo koulujen alkua? Miksi? Onko teidän kaninne ajanut toista kania takaa? Kertokaa ihmeessä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)