maanantai 3. elokuuta 2015

Vähän uudistuksia! #15

Varmaan huomasittekin jo ulkoasussa muutosta? Toivottavasti, sillä vihdoinkin sain laitettua bannerin blogiin. Iso kiitos kuuluu Saaralle, joka teki ihanan bannerin meille. Itse muokkasin tuon ulkoasun. Eli vaihdoin siis joidenkin tekstien fontit sekä vaihdoin myös ulkoasun värityksen ja kuvan. Toivottavasti pidätte siitä.

Bannerin on siis tehnyt Saara! 

Poiketaan aiheesta toiseen... Olen ajatellut, että voisin alkaa opettamaan Lillalle, tai miksei muillekkin kaneille temppuja. En siis pelkästään vain opeta hyppäämään esteitä, vaan esim. pyörimään, antamaan pusun, yms.. Joten tässä nyt ajattelin kysäistä teiltä mitä temppuja alan opettamaan tai miten teidän kanit on oppinut temppuja?


Viime viikolla hypytin myös kaneja tai oikeastaan vain Pumpulia. Pumpuli ei aluksi millään jaksanut, mutta loppua kohden parani. Aloitimme hyppelöt kahdella 10 sentin korkuisilla esteillä, joista ei ole kuvia. Hetken päästä otin toisen esteen pois ja korkensin toista estettä.










© Ada (pikkusisko)
© Ada

Hyppelyt sujui hyvin, mitä nyt alku laiskuutta ei lasketa. Lopuksi vielä räpsäsin muutaman nopean otoksen Pumpulista ja Lillasta. Itse olen niihin tyytyväinen, vaikka nopeasti ne otinkin. 




Eilen ja tänään laitoimme Astan ja Lillan tutustumaan Pumpulin tilaavan häkkiin. Vielä ei ainakaan ole tullut selväksi kumpi on pomo. Toivotaan, että pian saisimme laitettua kanit yhteen koko ajaksi. Pääsisin itsekin helpommalla, sillä ei tarvitsisi siivota häkkejä niin paljon. Onneksi on vielä tarpeeksi lämmintä, että Pumpuli ja asta voivat olla yötä päivää ulkona. Silloin olisi vielä "raskaampaa".

Vielä on minulla enään viikko lomaa jäljellä. Kuinka kauan teillä on lomaa? Tällä viikolla menemme kuitenkin vielä Suomenlinnaan ja Korkeasaareen. Ja perjantaina menemme Lempäälän Ideaparkiin hakemaan vaatteita kouluun. Tarvitsen ainakin farkkuja, sillä niitä minulla on vain kahdet.

Mutta nyt! Yritän postata uuden postauksen pian. Tämänkin postauksen olin jo aloittanut viime viikon perjantai ja nyt vasta sain sen tehtyä valmiiksi ja julkaistua. Mutta pian tulee taas uutt postausta, joten näkemiin janähdään seuraavan postauksen parissa.

PS. Tänään olin sienestämässä ja saimme suuren saaliin.

KAUANKO TEILLÄ ON VIELÄ LOMAA? ODOTATTEKOKOULUN ALKUA? ENTÄ LÄMPIMIÄ KELEJÄ, JOS NIITÄ SATTUISI TULEMAAN? AIOTTEKOMENNÄ VIELÄ ENNEN KOULUJEN ALKUA UIMAAN? KERTOKAA? JA MYS POSTAUS EHDOTUKSIA SAA LAITTAA! KIITOS JOS JAKSOIT LUKEA!!

1 kommentti:

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)