torstai 27. elokuuta 2015

Postausta pukkaa? #18

No ei kyllä pukkaa... Nyt on ollut taukoa, sillä inspiraatiota ei vaan ole ollut eikä myöskään aihetta. Ajattelin kuitenkin nyt kirjoitella hieman kuulumisia teille.

Kaneille kuuluu hyvää, niin kuin aina. Haluaisin ostaa kaneille jotain kivaa ja hienoa, mutta en ole päässyt ostoksille. Ja tuo Astan ja Lillan totuttelukin on jäänyt hetkeksi, mutta nyt ajattelin aloittaa taas, jos tulisivat sitten toimeen.



 10.10. menemme näyttelyihin Lillan kanssa. Lilla osallistuu ulkomuotoluokkaan. Näyttelyt ovat Salossa ja ne ovat Lillan ensimmäiset näyttelyt. Siellä on myös pet-luokka, jonne menisin Astan kanssa, mutta Astalta juuri leikattiin turkki lyhyeksi, joten sen kanssa ei voi nyt mennä näyttelyihin. Pumpulilla ei ole edes tatuointeja, joten en voi sillä mennä. Eli ainoa näyttely kuntoinen kani on tällähetkellä Lilla. Oikeastaan, emme ole edes vielä ilmoittaneet Lillaa sinne. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.9. ja meillä on vielä aikaa. Ainoa syy miksi emme pääsisi sinne on, että paikat olisivat täynnä, mutta sitä en usko.

Tää oli nyt tälläinen pika postaus kuulumisista ja niin... Eilen mulla oli myös synttärit ja sain muutaman lahjan kaverilta ja kummeilta. Huomenna tulee postaus, jos saan tapeeksi motivaatiota.. Ehdottakaa mulle aiheita!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)