torstai 1. lokakuuta 2015

Pitkästä aikaa taas! #19

Joo, tota... Postausta ei ole kuulunut nyt muutamaan viikkoon kuukauteen. Inspiraation puutten vuoksi. Nyt olen taas saanut innotusta kirjoittaa tänne edes jotain.


No aloitellaan tässä nyt siitä, että Pumpuli ja Asta pääsivät muutaman viikko sittten sisälle asustelemaan. Pumpuli pääsi pikkusiskoni huoneeseen, sillä ei se voi olla Astan ja Lillan kanssa samassa huoneessa, sillä muuten se ruikkisi huoneen seinille. Asta pääsi Lillan kanssa samaan häkkiin ja tulevat todella hyvin toimeen. Välillä Asta pesee Lillan korvia ja välillä toistapäin. 

18.9. kävimme Salossa eläinkaupassa ostamassa chinchilloillemme ruokaa ja samalla ostin sieltä Lillalle todella ihanat vaaleanpunaiset valjaat. Äitini osti chinchillan ruoan lisäksi "yrittikeksejä", joita voi syöttää jyrsijöille ja kaneille. Yhteensä ostoksemme maksoivat noin 20€. 

Ainiin... Äitini liityi myös Suomen kaniyhdistyksen jäseneksi ja melkein heti jäsennumeron saapuessa ilmoitimme Lillan Salon näyttelyyn, joka on siis 10.10. Itse liityin Suomen lemmikkikanienyhdistykseen, jota ei oletullut mitään hyväksyntä sähköpostia ja aion myös liittyä jossain vaiheessa Suomen kaniyhdistykseenkin. 

Olemme myös pohtineet, jos laittaisimme Pumpulille tatuoinnin korvaan ja menisimme sen kanssa pet-luokkaan. Pumpulilla on meinaan todella ihana luonne ja varmasti pärjäisi luonteensa puolesta pet-luokassa. 

Ja sitten vielä sitä, että Lilla täytti 15. 9. 4 kuukautta, joten voin alkaa pikku hiljaa opettamaan hyppyjä pikkuiselle. Muutaman hypyn olenkin jo opettanut sille ja menihän se innoissaan, vaikka aluksi ei oikein ymmärtänyt asiaa. Samalla hypytin Astaa ja Pumpulia, mutta Asta ei oikein tajunnu ideaa.



Muuta erikoista ei olla nyt tehtykkään. Ensi viikolla menemme Saloon näyttelyyn ja sieltä viimeistään tulossa postausta. Vähän jännittää miten Lilla pärjää siellä.

Ja ehdottakaa postausaiheita, sillä itse en keksi ja siksi postauksia tulee harvoin. Nyt lopetan ja menen keksimään seuraavaa aihetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)