sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Suprise! #21

Tänään lähettiin käymään Salossa kodin Terrassa ja Prismassa. Lähdettiin siis etsimään kanien juomapulloa. Kodin Terrassa ei ollut kuin pieniä ja lasisia pulloja, joten sieltä tarttui mukaan vai 16kg puupelletti pussi. Menimme sen jälkeen Prismaan ja sieltä löysimme juomapullon. Ostimme sen ja muitakin perusjuttuja. 

Kauppojen jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Halikkoa. Ajoimme erään Saksanjättischeck kanien kasvattajan pihaan ja jäimme odottamaan, että hän saapuisi. Hän saapui ja menimme katsomaan luvutusikäisiä kanin poikasia. Olimme siis varanneet yhden näyttelytasoisen poikasen ja haimme herran kotiin. Meille tuli tänään siis Saksanjättischeck uros kani. Aikuisena tästä pitäisi tulla yli 6 kiloinen. Kanin virallinen nimi on Blue Aster ja lempinimekseen tämä herra sai Aster. Nimihän tarkoittaa suomennettuna Sinistä Asteria eli kukkaa. 

© äiti

© äiti

Ja tähän loppuun nyt se, että menemme 31.10. kaikkien eli neljän kanin kanssa Humppilaan näyttelyihin. Kaikki osallistuu PET-luokkaan ja toivon, että nämä kaikki pärjäisivät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)