perjantai 16. lokakuuta 2015

10.10. Salo #20

Todella pitkään aikaan ei ole tullut postausta, mutta nyt ajattelin kirjoittaa teille Salon näyttelyistä Lillan kanssa.

Näyttelyt alkoivat yleisölle klo. 10.00, mutta osallistujille paikka oli avoinna jo puoli yhdeksäsät eteenpäin. Menimme itse sinne vasta puoli kymmeneksi eli kotoa lähdimme aamu yhdeksältä. Saavuttuamme paikan päällä ajoimme automme Plazan parkkihalliin ja sieltä menimme näyttely paikalle. Veimme Lillan omalle paikalleen eli numeron 49 eteen. Numeromme oli siis 48. Kuten numerostame voi päätellä, Lilla arvosteltaisiin vasta 48. kanina. Odotellessamme Lillan vuoroa, katsoimme muita kaneja ja niiden arvosteluja, ostimme näyttelyissä olevassa kirppikseltä Pumpulille uusi ja iso heinäteline sekä kävimme kaupassa hakemassa meille juotavaa ja yhden pienen karkkipussin.

© äiti

© äiti


Lilla olisi ollut nyt seuraavana, mutta tuomarit päättivät pitää juuri silloin tauon ja menivät syömään. Tuomarit olivat tauolla noin 30 minuuttia ja vihdoinkin Lilla haettiin arvosteltavaksi. Minua jännitti todella paljon. Tuomari käsitteli Lillaa ja antoi sen harjoittelevalle tuomarille myös. Pian Lilla vietiinkin takaisin omaan koppaansa ja sitten vain me odoteltiinkin tuloksia. Lilla oli ainoa pienirex ja olisi saanut rotunsa parhaan ruusukkeen, jos häntä ei olisi HYLÄTTY. Anteeks mitä? Miks? No, Lillan takaosasta löytyi liikaa valkoisia karvoja, jota ei todellakaan hyväksytä tässä värissä mikä Lilla on eli musta otterissa.

© äiti
Sille ei voinut mitään ja sitten menimmekin sen jälkeen nopeasti kahville mummoni luokse. Oikeastaan minä söin vain yhden pullan pikkusiskoni kanssa ja äitini joi kahvia. Tulimme pian kuitenkin takaisin näyttely paikalle ja sitten vain odotimme näyttelyiden loppuun, että saisimme lähteä kotiin.

Lopuksi tuli palkintojen jako ja jäimme katsomaan vielä ne. Sen jälkeen lähdimme kaupan kautta kotiin.

Ja myös 16.10. kävimme tatuoimassa Pumpulin vasempaan korvaan tunnistetatuointi. Nyt tämäkin herra pääsisi Suomen kaniyhdistyksen näyttelyihin. Ja olemme myös menossa Humppilaan 31.10.halloweennäyttelyihin. Sen järjestää Suomen lemmikkikani RY ja sinne olemme menossa kaikkien kanien kanssa PET-luokkaan, sillä muita luokkia siellä ei ole. Jännittää miten Lilla pärjää siellä kun se ei oikein malta pysyä paikallaan sylissä. No toivotaan kuitenkin parasta. Asta ja Pumpuli pärjää toivottavasti hyvin siellä.

Ja sunnuntaina tulee taas toivon mukaan uutta postausta. Katsokaa silloin tarkaan blogia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)