tiistai 28. heinäkuuta 2015

Laivamatka & ostokset #13

Ihan ensiksi sanon, että kaikki kuvat ovat sittenkin puhelimella, sillä unohdin ottaa kameran mukaan. 

Laivamme lähti siis 20.15. ja laivaan sisään pääsimme kahdeksalta. Veimme tavaramme hyttiimme ja menimme suoraan kannelle katsomaan lähtöä. 


Laiva lähti kolme minuuttia myöhässä. 


Kun laiva pääsi liikkeelle lähdimme aika pian sieltä kiertelemään ja tutkimaan laivaa sisältä. Kävimme muutamassa kaupassa ja minulle mukaan tarttui uudi lompakko, jonka otin heti käyttöön. 

                   Ulrika 26,90€ 

Kiertelimme vielä muutamia kauppoja, kuten tax free, hajuvesikauppa, ym.. Ostin vielä ennen nukkumaan menoa yhden paketin minioreoita. Söin ne laivamatkan aikana. Kävimme myös muutaman kerran kannella ennen nukkumaan menoa. 


Kävimme myös katolla. 


Klo 12.00 menimme hyttiin käymään ja veimme ostetut kamat sinne ja oleskeltiin siellä hetken. Kun kello oli n. 13 menimme katsomaan ulos, sillä saavuimme Maarianhaminaan. 


Silloin oli jo todella pimeää. Melkein heti lähdimme siitä hyttiimme nukkumaan. Kävin suihkussa ja aloin sen jälkeen nukkumaan. Oikeastaan en saanut unta, sillä olimme avomerellä ja minulla oli kamalan huono olo. Olin hereillä noin kolme tuntia kunnes nukahdin. Heräsin sen jälkeen vielä kerran ja seuraavaksi sitten aamulla puoli kahdeksalta. 

Lähdimme melkein heti herättyämme kiertelemään taas kauppoja. Kävimme samat kaupat läpi ja kävimme myös "baareissa". Pelasimme erilaisia pelejä, kuten ilmakiekkoja, pajatsoa ja muita kivoja pelejä. Olimme kahteen asti vain kiertelemässä ja klo 14.00 menimme syömään buffettiin. Olimme siellä noin puoli tuntia ja lähdin sitten isoveljeni, pikkusiskoni, veljeni tyttöystävän sekä tyttöystävän siskon kanssa katsomaan katolle. 

 
Siellä oli todella sumuista melkein koko päivän eikä nähnyt paljoa. Kiertelimme myös ympäriinsä, mutta nyt vain minä, pikkusisko ja veljeni tyttöystävän sisko. Kävimme alimmaisessa kerroksessa, jossa oli sauna ja uima-allas. Lähdimme sieltä pian pois ja menimme hyteillemme. Olimme siellä jonkin aikaa kunnes vanhempani tuli ja menimme uimaans inne alimmaiseen kerrokkseen. Uimaan tuli vain minä, äiti ja pikkusiskoni. Emme olleet siellä kauaa ja sieltä menimme hyttiin. Hytistä lähdettiin pian tax freehen ostamaan tuliaisia. Itselleni ostin erilaisia oreoita sekä tobleroneja. 



Kävimme vielä siellä hajuvesikaupassa ostamassa minulle Victoria Secretin vartalotuoksun. Ja kävimme myös hakemassa eoksen huulirasvan. 



Aika pian ennen kuin olimme satamassa menimme pelaamaan rahapelejä. Pelasin pajatsoa ja voitin siitä 2x10€ sekä 3€ pelasin myös jotain toista 50 snt ja en voittanut mitään. 

Ainiin! Maarianhaminassa tuli toinen laiva meitä vastaan. 




Olin aivan helpottunut kun pääsimme satamaan pois laivasta. Oisin kyllä voinut jäädä, mutta halusin kotiin kanieni luo. 

 

Kotona oltiin noin puoli yhdeksältä ja valvoin noin 3.30 asti ja heräsin vasta 15.00 seuraavana päivänä. Huh! Onneksi kotona. 

Ps. Anteeksi kuvien laatu... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)