tiistai 14. heinäkuuta 2015

Uusi tulokas #9

Tänään lähdimme viiden aikaa iltapäivällä Helsinkiin, tarkemmin Pasilaan. Pasilassa meitä odotti pienen pieni pienirex kani. Kani on tyttö ja iältään 2 kuukautta. Tai oikeastaan huomenna täyttää 2 kuukautta. Oikea nimi neidillä on Mintaka ja väriltään musta otter. 

    Korviin on juuri tehty tunnistetatuointi

Pasilaan saavuttiin jo 18.30, mutta kani meidän piti hakea vasta 19.15. Emme osanneet aluksi ajaa sinne, sillä navigaattorimme sekosi. Päätimme siis pysäköidä auton ja lähteä kävellen etsimään taloa. Talo sitten löytyi ja käännyimme takaisin autolle, sillä aikaa oli vielä runsaasti. Ajoimme auton hieman lähemmäksi taloa, mutta jouuimme silti kävelemään jonkin matkaa. Saavuimme kasvattajalle noin 19.15. ja menimme sisälle. Siellä oli todella monta kania ja saimme valita otammeko Ruotsin tuontikanin vai hänen kasvattaman ja päätimme ottaa hänen kasvattaman. 




Allekirjoitimme sitten sijoitussopimuksen, saimme paperit ja saimme myös pussillisen ruokaa. Kotiin, Somerolle saavuimme vähän yli yhdeksän illalla. Laitoin neidille ruokaa, vettä sekä heinää ja nostin sen häkkiin. 



Illalla vielä 22.30 annoin "isokorvan" olla vielä vapaana tutustumassa uuteen ympäristöön. Iloisesti ja uteliaasti se nuuski paikkoja ja välillä kävi syömässä joko heinää tai kuivaruokaa. 



Ja neidillä ei ole vielä kutsuma nimeä, joten kutsumme sitä milloin miksikin. Ja kani tuli meille siis tänään eli 14.7.-15. 

Ja tämä oli siis se yllätys!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)