keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kavereitako? #10

Uusin tulokas sai tänään kutsumanimen, tai oikeastaan nimi oli jo kauan pohdinnassa ja nyt päätin, että nimi sopii täydellisesti neidille. Nimeksi tuli sitten Lilla, joka on ruotsia ja tarkoittaa pikkuista. Nimi sopii neidille pienen kokonsa vuoksi sekä rotukin on pienirex, joten nimeksi päätin Lilla. 

No mutta asiasta poiketen. Tänään tutustutimme Lillan Astaan ja Pumpuliin. Neidit haistelivät pitkään aitojen läpi eikä mitään vihaisuuden merkkejä tullut. Lilla hieman tömisteli maata, mutta sekin loppui melkein heti. 



Pumpuliin Lilla sai myös tutustua. Hekin vain haistelivat eikä Lilla ollut hirveän kiinnostunut, toisin kuin Pumpuli. Lopuksi vielä ulkoilimme Lillan kanssa ympäri pihaa tutkimassa paikkoja. Kyllähän Lilla siinä innostuikin pomppimaan kovaa ja vikkelästi. 

Vielä Lilla pelkää autoja ja muita ajoneuvoja, vaikka onkin Helsingistä tullut. Asui siellä kuitenkin kerrostalossa. 



Huomenna tutustutan taas vähän ja käytän ulkona. Ja itse maalaan tulevan huoneeni loppuun. Yritän postata huomenna jos kerkeän. Tässä oli nyt tää postaus ja toivottavasti tykkäsit. 

Ps. Meillä on edelleen kone rikki eikä ole vielä edes uutta, joten teen vieläkin näitä postauksia puhelimella. Sen takia en ole lisännyt Lillasta omaa sivua. Mutta ei huolta, nimittäin aijon pian hankkia itselleni oman kannettavan, joten silloin viimeistään saan kunnon postauksia hyvien kuvien kera sekä pääsen muokkaamaan blogin ulkoasua. 

Pps. Muista seurata blogin omaa instagramia: pupupaja

Mitä pidit postauksesta? Haluatko enemmän kuvia postaukseen? Vähemmän kirjoitusta? Estekuvia tai videoita? My Day postauksia vai tavallisia? Kiitos paljon jos viitsit kertoa mitä itse haluaisit tänne blogiin!


1 kommentti:

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)