perjantai 1. tammikuuta 2016

12.12. Pikkujoulunäyttelyt Panelia #32

12.12. oli Paneliassa kaninäyttelyt! Olimme ilmottaneet niihin kaikki kanimme eli Lillan, Astan, Minionin, Pumpulin ja Asterin. Pumpuli ei ikävä kyllä osallistunut sillä herralle oli puhjennut suolistotukos. Pumpuli tuli kuitenkin mukaan, että saisimme hoidettua sitä siellä.

Näyttelyt alkoivat 10 mutta paikalla piti olla viimeistään 9.30. joten jouduimme lähtemään sinne jo puoli kahdeksalta aamulla. Paikalla oltiin noin 9.15. ja sen jälkeen veimme kanit omille paikoilleen ja jäimme odottamaan arvostelun alkua.


Aster antoi käsitelllä yllättävän hyvän ja sai pisteistä muistaakseni 92. Täällä ei annettu niin hyviä pisteitä kuin Humppilassa.



Lilla oli hieman vilkas mutta antoi kuitenkin tutkia. Neiti myös näykkäisi taas tuomaria. Lilla sai 91 pistettä.


Lilla ja Minion oli samaan aikaan ja Minion oli todella ihana ja helppo käsitellä. Minion sai pisteitä muistaakseni 91,5 mutta siitä en ole varma.


Tässä on Astan veli, Asiantuntija Anselmi. Sen pisteitä en muista mutta Anselmi oli "tuuhe tukkapupu" eli sai lahjoituspalkinnon. Ihan Astan näköinen kani kyllä oli.


Tässä on taas Asta ja sen pisteet olivat 92,5 eli meidän kaneista parhaimmat. Se oli kyllä suuri parannus, sillä viimeksi Humppilassa Asta sai huonoimmat pisteet eli 90 ja nyt sai parhaimmat.


Tässä on vielä ystäväni Emmin kani, jonka pistemäärää en muista. Kanin ensimmäiset näyttelyt ja hyvin pärjäsi mielestäni mutta tämä neiti ei saanut mitään palkintoa.

Ja Asta oli naaraiden assistentin suosikki, Lilla oli naaraiden sihteerin suosikki. Minionkin pääsi urosten assistentin suosikiksi.

Astan, Lillan ja Minionin  palkinnot olivat kaikki samat eli saimme kolme pussia ruokaa.

Pian tulee taas luultavasti postausta, joten näkyillään.


1 kommentti:

Tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttia useaan kertaan! :)